HITRA ŠTEVILKA - VSE V ZVEZI Z NAROČILOM: 070 684 648
Čebelar CMS
SHEMA SISTEMA

ADMINISTRATIVNO OBMOČJE
Administrativno območje je namenjeno izključno lastniku oziroma urejevalcu spletnih strani , do katerega dostopa z uporabniškimi podatki. V administrativnem območju dostopate do 4 glavnih modulov, ki vam olajšajo urejanje vsebin.

Shema CMS sistem - Čebelar CMS

META ZAPISI IN OSNOVE SEO
SEO ali Search Engine Optimization (slovensko optimizacija za spletne iskalnike) je postopek za vsebinsko in tehnično optimizacijo spletne strani. Prvi korak pri optimizaciji so META zapisi, ki jih lahko urejate v administrativnem območju. Za naslednji korak kot je optimalna gostota ključnih besed v vsebinah, boste morali poskrbeti pri pripravi le teh. Pri tem vam bomo z veseljem svetovali.SVETOVNI SPLET
Vse vsebine, ki jih generirate, izbrišete ali uredite se po shranitvi v administrativnem območju nemudoma pojavijo na spletni strani in tako v svetovnem spletu. Vse vsebine se avtomatsko oblikujejo glede na zasnovo vsake strani posebaj in tako sovpadajo s celotno podobo spletnega mesta. Spletno stran dodatno grafi čno obogatijo in naredijo privlačnejšo tehnologije kot so CSS in FLASH.
O STRANI: SCORPIO TEAM, Design in servis računalniške opreme, Dušan KUMER s.p., 2000 Maribor
T: +386 (0)2 620 98 25 F: +386 (0)2 620 98 26 M: +386 (0)70 684 648 E: info@scorpio.si W: www.scorpio.si
Spletno stran poganja Čebelar CMS // Copyright 2009 Scorpio.si. Vse pravice pridržane.