HITRA ŠTEVILKA - VSE V ZVEZI Z NAROČILOM: 070 684 648
Čebelar CMS
KAJ OMOGOČA CMS?

CMS aplikacija omogoča, samostojno urejanje spletnih vsebin brez posebnega znanja, programiranja ali oblikovanja. Zadostuje osnovna računalniška pismenost, računalnik in dostop do svetovnega spleta.

CMS ali Content Management System (slovensko dinamični upravljalnik vsebin) je spletni sistem za preprosto upravljanje z vsebino spletnih strani, kjer koli na svetu. S sistemom imate popolno kontrolo nad vsebino vaše spletne strani in niste odvisni od zunanjega izvajalca. Sami lahko na preprost način s pomočjo WYSIWYG vmesnika dodajate, brišete ali spreminjate tekste in slike na vaši spletni strani. WYSIWYG je angleška kratica za What You See Is What You Get (slovensko kar vidiš, boš tudi dobil). Kratica opisuje uporabniški vmesnik, ki omogoča uporabniku, da med delom vidi, kakšen bo končni dokument, kar vam omogoča urejanje spletne strani brez znanja programiranja. Za vse to je edini pogoj računalnik z enim izmet aktualnih spletnih brskljalnikov in dostop do svetovnega spleta.


ZAKAJ ČEBELAR CMS?

Čebelar CMS je aplikacija zasnovana za preproste in ekonomične rešitve današnjih potreb manjših podjetij, ki želijo neobsežno predstavitev na svetovnem spletu. Pri tem pa pričakujejo kvalitetno izvedbo in kontrolo nad vsebino brez dodatnih stroškov.

Čebelar CMS je polnofunckijska CMS aplikacija, ki je nastala kot celotna rešitev za neobsežne in kvalitetno izvedene spletne strani s popolno kotrolo nad vsebinami. Glavne prednosti pred konkurenčnimi sistemi je prav preprostost in s tem ekonomičnost sistema, ki ponuja le funkcije, ki so potrebne za upravljanje s spletno stranjo (ne vsebuje zakompliciranih funkcij, ki niso primerne za začetnike). Z integracijo le potrebnih funkcij smo dosegli, zraven že omenjenih prednosti, tudi pregleden in intuitiven vmesnik, ki vam podaja v vsakem koraku nasvete in navodila za upravljanje z aplikacijo in vsebinami. Da pri ekonomičnosti in preprostosti sistema ne bi trpela kvaliteta izvedbe in končnega izdelka, bomo poskrbeli za celotno podobo spletne strani in začetno polnjenje vsebin mi.
O STRANI: SCORPIO TEAM, Design in servis računalniške opreme, Dušan KUMER s.p., 2000 Maribor
T: +386 (0)2 620 98 25 F: +386 (0)2 620 98 26 M: +386 (0)70 684 648 E: info@scorpio.si W: www.scorpio.si
Spletno stran poganja Čebelar CMS // Copyright 2009 Scorpio.si. Vse pravice pridržane.